Experiență de utilizare Prostamin Forte

Specialistii in urologie au acumulat o bogata experienta in prescrierea capsulelor de Prostamin pentru prostatita. Medicamentul, care nu are efecte secundare și prezintă o eficiență ridicată atunci când este utilizat ca agent terapeutic și profilactic, este popular printre medici și pacienți.

Tomas arată rezultatul tratamentului cu capsule de prostamină

Povestea cumpărătorului nostru

Experiența de utilizare este împărtășită de Tomasz Hanichka, rezident în Ostrava, Republica Cehă.

„Prostatita incipientă nu s-a manifestat în niciun fel, cu excepția unei modificări a consistenței ejaculatului. A fost acum mai bine de treizeci de ani, după divorț și trecerea de la munca manuală la munca de birou. Aceste schimbări nu mi-au provocat anxietate, am fost la medic zeci de ani mai târziu, după pensionare.

Medicul a diagnosticat prostatita cronică și și-a exprimat încrederea într-o recuperare completă a bolii. Cu toate acestea, nu am experimentat niciun disconfort vizibil, așa că nu am acordat atenția cuvenită tratamentului prescris și instrucțiunilor pentru teste repetate.

După aproximativ doi ani, eroarea poziției mele a devenit clară. Am dureri și greutate în perineu. Dificultate la urinare. Mi-a devenit greu să stau mai întâi pe un scaun cu scaun tare, iar apoi pe piese de mobilier tapițat.

Capsulele de prostamină sunt ambalate într-un blister

Vizita la medic trebuia repetată. Medicul a prescris antibiotice și alte medicamente și a avertizat că acum că toate glandele au fost infectate, tratamentul medicamentos al prostatitei poate să nu dea un efect de 100%. În acest caz, după trecerea bolii în stadiul de remisie, va trebui să iau medicamente de întreținere pentru tot restul vieții.

Doctorul a scos de pe masă o cutie cu pastile și a spus cum să folosești medicamentul. Așa că am început să iau capsule de Prostamin pentru tratamentul prostatitei. Primul curs a durat 60 de zile și a început după terminarea tratamentului cu antibiotice. Prostaminul, m-a asigurat medicul, nu a permis ca boala să se manifeste din nou în această perioadă.

După aceea, am făcut o pauză de două săptămâni și am băut din nou remediul pe bază de plante timp de o lună, nu două. De atunci a continuat: imi cumpar doua cutii de capsule, asta doar pentru o luna, le beau dupa instructiuni, apoi fac o mica pauza de 15-20 de zile. Și peste tot din nou.

Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de la ultima întâlnire cu medicul urolog. Durerea de prostata nu ma deranjeaza, urinarea este normala. Vorbim cu medicul la telefon, rar. Cheamă la un test, nu mă duc: m-a ajutat prostamina să revin la normal, dar nu caută binele din bine. Mă bucur că am scris această recenzie, sper că va ajuta pe cineva. "