Recenzii despre Prostamin Forte

 • Efim
  „La vârsta de 25 de ani, suferea de prostatită bacteriană acută. Agonia a fost teribilă. După vindecare, la sfatul unui medic, a început să ia Prostamin și să aibă grijă să nu se infecteze. Eu beau medicamentul două-trei cure pe an. Ma simt minunat! "
  Prostamin Forte
 • Liuba
  „Îi dau Prostamin soțului meu, așa cum mi-a prescris un medic. Folosesc preparatul din plante ca stimulent al activității sexuale. În opinia mea subiectivă, funcționează perfect. Acest lucru se poate vedea cel puțin din faptul că frecvența și calitatea sexului nostru cu soțul meu rămâne la același nivel și nu scade. "
  Prostamin Forte
 • Vladislava
  „Iau Prostamin împreună cu alte medicamente pentru tratamentul sistemului urinar. Am observat o îmbunătățire a funcției sexuale. Spiritul meu s-a îmbunătățit, deși nu credeam că semințele de dovleac și alte plante pot vindeca ceva. Dar, la urma urmei, sunt tratați și sunt tratați fără cusur! Cu ajutorul capsulelor, viața mea personală a revenit la normal. "
  Prostamin Forte
 • Timur
  „Când vârsta mea avea peste 60 de ani, mi-am dat seama că apariția simptomelor de prostatita este o chestiune de timp. Am văzut cum suferă prietenii mei de această boală. . . Am căutat informații pe Internet și am aflat: Prostaminul ieftin este mai bun și mai eficient decât sinteticele chimice scumpe. Eu beau capsule, apariția prostatitei a fost amânată la nesfârșit. "
  Prostamin Forte
 • Veaceslav
  „Am răcit la serviciu, bolile au început acolo unde erau mai puțin așteptate. Un prieten mai în vârstă m-a sfătuit să beau Prostamin. Nu imediat, nu într-o zi, dar totul a trecut în aproximativ 20 de zile. Se recomandă să continuați să luați încă o lună, ca să fiți sigur. Voi continua, pentru că a fi bolnav de inflamația sistemului excretor este un chin teribil. "
  Prostamin Forte
Evaluarea utilizatorilor Prostamin Forte
4.9
23