Instructiuni de folosire Prostamin Forte

Capsulele pentru tratamentul prostatitei, care conțin cel puțin 500 mg de ingrediente active ale preparatului pe bază de plante, sunt sigilate în blistere și ambalate într-o cutie de carton. O cutie conține 30 de capsule de prostamină.

Pe lângă blistere, în cutie este inclusă o instrucțiune tipărită pentru preparare. Partea din față a cutiei conține informații despre producător, logo-ul și numele complet al medicamentului sunt imprimate, există instrucțiuni privind utilizarea corectă a complexului de plante pentru tratamentul prostatitei și bolilor tractului urinar.

Utilizarea capsulelor de Prostamin în Moldova este aprobată de Comisia Farmaceutică de Stat.

Indicatii si contraindicatii

Un bărbat cu prostatită bea capsule de prostamină

Indicațiile pentru utilizarea Prostaminului sunt orice leziuni ale prostatei și ale tractului urogenital.

Nu are contraindicații. Luați cu prudență în caz de boli ale sistemului imunitar.

Mod de aplicare

Tratamentul prostatitei și al bolilor sferei genito-urinare - indicații pentru utilizarea Prostaminei. Luați o capsulă dimineața și seara după sau în timpul meselor. Bea cu multă apă.

Cursul tratamentului este de o lună și jumătate până la două luni. Un al doilea curs de tratament este prescris la trei săptămâni după încheierea celui precedent. Este permis un număr nelimitat de cursuri de medicament.

Avertizări

Luarea medicamentelor pe bază de plante nu înlocuiește consumul de legume și fructe. Înainte de a începe programarea, este recomandabil să consultați un specialist specializat: medicul vă va spune cum să utilizați medicamentul în fiecare caz specific.

Depășirea dozei recomandate nu crește eficacitatea medicamentului. Cazurile de supradozaj sunt necunoscute. A permis aportul simultan de complexe vitamine-minerale și capsule de prostamină.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui, nu mai mult de trei ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Păstrați blisterul început la frigider. Data fabricației este ștampilată pe cutie.